//
Nöje

Jonas talar ut om sin kärlek till katter

Kissekatten

Det lurvigaste och mysigaste lilla kreatur jag någonsin stött på!

Jag hade en svart-vit kissekatt med udda tendenser i ungefärligen två år då jag bodde norrut. Denna lilla parvel hade gått igenom mycket men fann en trygg plats i mitt hem. Han lät som en duva när man närmade sig honom obemärkt sedan vände han sig om och stirra mot en med nosen i vädret, nyfiket och evigt kelsjuk. En svans som virvlade sig runt ens arm när man kliade honom på ryggen. Jag saknar honom självfallet och önskar att jag hade kunnat ta med honom ned i min flytt till Stockholm. Tyvärr får man inte allt här i livet. Men även dessa gudsgåvor till sällskap genomgår hemska ting.

Hur skulle någon någonsin kunna missköta sådana underbara krabater? Ändock har polismyndigheten fått i uppdrag att se efter dessa. Sen år 2007 enligt 1 § ”skall hundar och katter hållas under sådan tillsyn och skötas på ett sådant sätt som med hänsyn till deras natur och övriga omständigheter behövs för att förebygga att de orsakar skador eller avsevärda olägenheter.”

Kissekatten

Man beräknar att det tragiskt nog finns mellan 20 000 och 30 000 hemlösa katter i stockholmsområdet. Vad jag begär dig, läsare, är att göra någonting för dessa ting som är kärlek och ljuvliga regnbågar manifesterade! Det finns organisationer där ute, vilken sökmotor(Google, yahoo, bing…) som helst kan visa dig rätta vägen! Åh, de är så evinnerligt gulliga.

Annonser

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Den stora dagen28 mars, 2012
Den stora dagen är här.

Arkiv

Internationella nyheter

Annonser
%d bloggare gillar detta: